Hi, 

This is me, Dorine (31), het gezicht achter Do Creates

Sieraden maken doe ik al zo lang ik me kan herinneren. Dat begon met struinen in de kralenwinkels van Amsterdam en Arnhem samen met mijn moeder. Toen ik ging studeren lag alles stil. Een aantal jaar later en werkzaam als verpleegkundige heb ik het weer opgepakt om creaties te maken. Dat begon met oorbellen, kettingen, sunnycords en nog veel meer. Wat ik daarna stond te verkopen op marktjes met mijn volle kraampje, en is nu uitgebreid naar een heuse webshop!

 

Ik hou van het hele gebeuren rondom het creëren van nieuwe creaties. Zo maak ik ook al mijn eigen foto's. Dit doe ik allemaal vanuit mijn huis in Arnhem. Mijn eetkamer is inmiddels meer mijn werkkamer geworden en hier spendeer ik dan ook heel wat uurtjes, samen met McDreamy ;) (Je weet wel, die van Grey's Anatomy)

 

Do creates staat voor betaalbare en unieke sieraden. Ik zoek de materialen met zorg uit en test deze ook altijd voordat ik het online zet. Zo weet ik zeker dat jij de beste kwaliteit hebt en je sieraden lang mooi blijven. De producten worden allemaal met de hand gemaakt en zijn daarom dus vrijwel allemaal uniek.

 

Ik heb een hele collectie online, maar heb je een ander ontwerp in gedachte of ben je ergens naar opzoek? Stuur dan een mailtje naar info@docreates.nl of neem contact met me op! Dan kijken we samen of we er iets moois van kunnen maken!

 

Liefs, Dorine

Dorine Meijneke

Annastraat 2

6821EL Arnhem

Nederland

 

M: info@docreates.nl

T: 06-49 31 41 27

 

KVK: 82432260

BTW: NL003680731B61