BESTELLEN

Stap 1:    Plaats je gekozen item(s) in je winkelmand.
Stap 2:    Klik op bestellen.
Stap 3:    Vul je persoonlijke gegevens in en controleer deze zorgvuldig.
Stap 4:    Kies een gewenste betaalmethode.
Stap 5:    Tot slot vink je aan dat je de algemene voorwaarden accepteert en klik je op de button ‘koop nu’ om je bestelling definitief te maken.

 

BETALEN

Bij do.creates kun je betalen met onderstaande betaalmethodes: 

 

iDeal
Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Vooraf overmaken

Bij vooraf overmaken maak je zelf het bedrag over op de rekening van do.creates. Houd rekening met een overboekingstijd. Je bestelling wordt gemaakt en verzonden nadat de betaling ontvangen is.

 

NL58 KNAB 0406 3760 93

T.n.v. Do Creates

 

RETOURNEREN

Is je bestelde creatie van do.creates niet helemaal wat je in gedachten had? Dan kun je deze retourneren. Dit uiteraard alleen mits de artikelen onbeschadigd en ongebruikt zijn. 

Custom made artikelen waarbij je zelf de naam/tekst/initiaal kiest of sieraden die op speciaal verzoek zijn aangepast kunnen NIET geretourneerd worden. 

 

Voor het retourneren van artikelen volg je de volgende stappen:

1. Stuur binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling een e-mail naar info@docreates.nl met daarin het ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren.

2. De artikelen dienen ongebruikt en onbeschadigd in een deugdelijke (eventueel de originele) verpakking en voldoende gefrankeerd binnen 14 kalenderdagen na het aanmelden van je retour terug gezonden te worden. Verzending is op eigen risico en de verzendkosten zijn voor eigen rekening.

3. Na ontvangst en goedkeuring wordt het aankoopbedrag binnen 7 kalenderdagen terug gestort op het rekeningnummer dat gebruikt is voor het betalen van je bestelling.

 

Let op!
Zorg dat je retour zending voldoende gefrankeerd is. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door do.creates niet aangenomen.

 

Do Creates

Annastraat 2

6821EL Arnhem

Nederland